Ylva Maria Pavval

Läkande skrivande

Jag leder skrivkurser i läkande skrivande online samt arrangerar skrivworkshops i Norrbotten. Just nu är jag projektledare för Bálges - läkande skrivande i Sápmi. Just nu erbjuder jag en e-kurs i läkande skrivande. Nästa skrivkurs med videosamtal planeras till 2020.


IMG_1476.jpg

E-kurs i läkande skrivande

På efterfrågan erbjuder jag nu grundkursen i läkande skrivande som en e-kurs. Det här är för dig som vill skriva, som vill utforska, som vill berätta. Kanske har du upplevt trauma eller andra svåra upplevelser. Kanske har du helt enkelt skrivkramp - eller är bara nyfiken. Oavsett anledning så är du varmt välkommen att gå denna kurs.

KOSTNAD 699 kr

DETTA FÅR DU:
- Tillgång till en kurshemsida där du laddar ner allt material: PDF-er med texter och skrivövningar, samt kan lyssna på ljudfiler med inspelning av texterna. Kurshemsidan med allt material är tillgänglig fram till 1 juni 2020.
- En online community för att dela skrivande med andra som går kursen nu. Detta är frivilligt och startas på efterfrågan av deltagare.

Vill du ha ett smakprov på kursinnehållet? Se här.

BOKNING via mail till hej@ylvapavval.com

BETALNING via swish. Efter betalad kursavgift ges du tillgång till kurshemsidan.


kaboompics_Working with old typewriter in the rainy day.jpg

Läkande skrivande online - datum ej bestämt

2020

Välkommen att delta på denna grundkurs i läkande skrivande. Vi jobbar online och enligt Write Your Selfs åtta steg för läkning genom skrivande. Materialet är traumaanpassat och allt är frivilligt. Du väljer själv vilket språk du skriver på och om du vill dela dina texter med andra. Det här är en kraftfull, annorlunda skrivkurs för dig som vill skapa lite mer utrymme för Dig i år.

Kursen är öppen för alla och leds av Ylva Maria Pavval, licensierad skrivvägledare för Write Your Self. 

BOKNING Denna kurs är inte öppen för bokning än.

KOSTNAD 800 kr

Detta får du: 
- Tillgång till en kurshemsida där du laddar ner allt material: PDF-er med texter och skrivövningar, samt ljudfiler med inspelning av texterna
- En online community för att dela skrivande med andra som går kursen nu
- Videosamtal varje söndag med vägledaren Ylva och de andra skribenterna som går kursen nu, med fokus på skrivövningar och reflektion kring eget skrivande

Kostnaden täcker deltagande på kursen, material till de åtta lektionerna samt möjlighet för på videosamtal en gång i veckan. Betalas via faktura.

DATUM Kursstart är planerad till tidig vår 2020


Skrivkursen pågår i åtta veckor. Två veckor är inbokade efter avslutad kurs som reservveckor - ifall att något av videosamtalen skulle bli inställt pga sjukdom eller annat. 


Avslutade kurser

Write-Your-Self-web-12-2.jpg

Läkande skrivande för Niejdas medlemmar (fullsatt)

November - December 2018

Niejda har fått stöd från Samerådet och kan därigenom ge läkande skrivande till tio medlemmar. Det här är för dig som vill komma igång med att skriva, som har skrivit men kanske tappat gnistan - eller bara du som är nyfiken på vad läkande skrivande är för något. 

Kursen är nu fullsatt.

Som deltagare får du tillgång till åtta lektioner i läkande skrivande enligt Write Your Selfs traumaanpassade skrivmetodik. Du jobbar ensam i eget tempo och väljer själv vad du skriver om och på vilket språk. Fokus är på dig och din skrivprocess. Kursen ger dig verktyg för att bygga upp ett hållbart läkande skrivande för livet.

INNEHÅLL
Kursen är en onlinekurs i läkande skrivande med åtta steg. Du får tillgång till en kurshemsida med detta material:

  • Åtta lektioner med skrivövningar som PDF, som du kan ladda ner på din dator

  • Uppläsning av PDF-erna som ljudfil

DATUM 
Skrivkursen öppnar söndag 4 november och är öppen till nyårsafton. Vill du fortsätta arbeta med övningarna går det att spara ner PDF-erna på din egen dator.

KOSTNAD 
Medlemskap i Niejda (50 kr). Det här är en medlemsförmån vi kan erbjuda tio medlemmar.


Detta är ett arrangemang av föreningen Niejda och Ietjat giehto med finansiering av Samerådet.

 

Write-Your-Self-web-14-2.jpg

Skrivardag på Vallje, Gällivare för Niejdas medlemmar - en plats kvar

16 december 2018

INNEHÅLL

Vi startar med gemensamma skrivövningar för att komma igång, och sen ägnas dagen åt eget skrivande. Lunchpaus med medhavd lunch eller på lunchrestaurang. Det finns möjlighet att dela sitt skrivande, texter eller tankar med övriga gruppen.

Skrivdagen varar cirka 09.00 - 15.00 men tiderna kan ändras.

Begränsat antal platser - max 6 personer.

KOSTNAD 
100 kr + medlemskap i Niejda (50 kr) 

Boka in dig genom att maila hej@ylvapavval.com

Efter att du har fått din plats bekräftad betalas kostnaden via swish till föreningen Niejda: 1230801837. Märk betalningen med ditt namn och “skrivdag på Vallje”

VILLKOR

Kostnaden ger dig en plats på skrivdagen. Kaffe, te och lättare snacks ingår, liksom utrymme att skriva (plats vid bord, soffor, fåtöljer) och papper och penna. Wifi och parkering finns, samt motorvärmarplats för två bilar.

Återbetalning är inte möjligt.

Detta är ett arrangemang av föreningen Niejda och Ietjat giehto med finansiering av Samerådet och stöd från Vallje.