Ylva Maria Pavval

Läkande skrivande

Öppna kurser online

Jag leder skrivkurser i läkande skrivande online. Dessa går helt digitalt och sker utan fysiska träffar. Som deltagare väljer du om du vill genomföra kursen ensam, eller om du vill vara en del i en sluten skrivgrupp via facebook och videosamtal.

 

 

 

Nästa onlinekurs

Kursstart: 7 oktober - 9 december

Ifall att kursledaren blir sjuk och något videosamtal behöver ställas in, förlängs kursen med fler veckor för att kunna ta igen de missade samtalen.

 

Kostnad: 800 kr
Kostnaden täcker deltagande på kursen, material till de åtta stegen samt möjlighet för på videosamtal en gång i veckan. Betalas via faktura.

 

Bokning: längst ner på denna sida

 

INNEHÅLL
Varje vecka får du tillgång till ett nytt tema med text och skrivövningar. I samband med detta kan du om du vill delta på en timmes videosamtal med mig och övriga skrivgruppen där vi går igenom veckans tema. Det ges möjlighet att dela texter och samtala om kursinnehållet med mig och andra skribenter.

TEMAN
1. Ett eget rum
2. Börja skriva
3. Självomsorg
4. Den skrivande kroppen
5. Genrer
6. Ämnen
7. Skapa helhet
8. Uttrycka det ordlösa

UPPLÄGG
Det är möjligt att gå kursen endast med kontakt med mig via mail.

Dessutom är det frivilligt att:

- Koppla upp sig och delta på en timmes videosamtal varje vecka. På det samtalet går vi igenom tema för veckan och det ges möjlighet att samtala om det med andra deltagare. Videosamtalen planeras söndagar kl 15, och varar i 45 - 60 minuter. Dag och tid kan förändras, information om det skickas isåfall ut en vecka före kursstart.

- Dela sitt skrivande med andra som deltar på kursen (under tysthetslöfte).

BOKNING

Boka din plats på förhand här.

Faktura för kursen skickas via e-post innan kursstart (avsändare iZettle).

Kursen genomförs med minst 8 och maximalt 20 deltagare.

 

MER OM KURSEN

"Själva processen har fått mig att vakna och på nåt sätt börja se vad det är jag mår bra av och vill göra. Det är en helt fantastisk kurs som hjälper mig att hitta tillbaka till mig själv och ge mig själv tid på ett helt annat sätt!"⠀

Så beskriver en tidigare deltagare onlinekursen i läkande skrivande - som handlar om så mycket mer än att skriva. Blir du nyfiken? I augusti startar nästa onlinekurs i läkande skrivande. Kursen går över åtta veckor där fokus ligger på dig och din skrivprocess. Kursen ger dig verktyg för att bygga upp ett hållbart läkande skrivande för livet, du leds genom skrivövningar och får tillgång till en skrivgrupp online.

Du väljer själv vad du skriver om och om du vill dela det du skriver med andra.

 

Boka in dig 

Namn *
Namn
Fullständig postadress med postnummer och ort.
Jag godtar villkoren *
Genom att skicka in detta formulär bokar du en plats på onlinekursen i läkande skrivande med ovan angivet startdatum. Anmälan blir bindande en månad före kursstart, och då skickas faktura ut för ditt deltagande. Om du vill avboka din plats innan dess, hör av dig på mail till hej@ylvapavval.com
Skriv här om det är något annat du vill att skrivvägledaren ska veta.