Ylva Maria Pavval

Läkande skrivande

Jag leder skrivkurser i läkande skrivande online samt arrangerar skrivworkshops i Norrbotten. Läs mer om aktuella kurser och boka in dig nedan.


Write-Your-Self-web-12-2.jpg

Läkande skrivande för Niejdas medlemmar (fullsatt)

November - December 2018

Niejda har fått stöd från Samerådet och kan därigenom ge läkande skrivande till tio medlemmar. Det här är för dig som vill komma igång med att skriva, som har skrivit men kanske tappat gnistan - eller bara du som är nyfiken på vad läkande skrivande är för något. 

Kursen är nu fullsatt.

Som deltagare får du tillgång till åtta lektioner i läkande skrivande enligt Write Your Selfs traumaanpassade skrivmetodik. Du jobbar ensam i eget tempo och väljer själv vad du skriver om och på vilket språk. Fokus är på dig och din skrivprocess. Kursen ger dig verktyg för att bygga upp ett hållbart läkande skrivande för livet.

INNEHÅLL
Kursen är en onlinekurs i läkande skrivande med åtta steg. Du får tillgång till en kurshemsida med detta material:

  • Åtta lektioner med skrivövningar som PDF, som du kan ladda ner på din dator

  • Uppläsning av PDF-erna som ljudfil

DATUM 
Skrivkursen öppnar söndag 4 november och är öppen till nyårsafton. Vill du fortsätta arbeta med övningarna går det att spara ner PDF-erna på din egen dator.

KOSTNAD 
Medlemskap i Niejda (50 kr). Det här är en medlemsförmån vi kan erbjuda tio medlemmar.


Detta är ett arrangemang av föreningen Niejda och Ietjat giehto med finansiering av Samerådet.

 

Write-Your-Self-web-14-2.jpg

Skrivardag på Vallje, Gällivare för Niejdas medlemmar - en plats kvar

16 december 2018

INNEHÅLL

Vi startar med gemensamma skrivövningar för att komma igång, och sen ägnas dagen åt eget skrivande. Lunchpaus med medhavd lunch eller på lunchrestaurang. Det finns möjlighet att dela sitt skrivande, texter eller tankar med övriga gruppen.

Skrivdagen varar cirka 09.00 - 15.00 men tiderna kan ändras.

Begränsat antal platser - max 6 personer.

KOSTNAD 
100 kr + medlemskap i Niejda (50 kr) 

Boka in dig genom att maila hej@ylvapavval.com

Efter att du har fått din plats bekräftad betalas kostnaden via swish till föreningen Niejda: 1230801837. Märk betalningen med ditt namn och “skrivdag på Vallje”

VILLKOR

Kostnaden ger dig en plats på skrivdagen. Kaffe, te och lättare snacks ingår, liksom utrymme att skriva (plats vid bord, soffor, fåtöljer) och papper och penna. Wifi och parkering finns, samt motorvärmarplats för två bilar.

Återbetalning är inte möjligt.

Detta är ett arrangemang av föreningen Niejda och Ietjat giehto med finansiering av Samerådet och stöd från Vallje.

 

kaboompics_Working with old typewriter in the rainy day.jpg

Läkande skrivande online - start januari

Januari - mars 2019

Välkommen att delta på denna grundkurs i läkande skrivande. Vi jobbar online och enligt Write Your Selfs åtta steg för läkning genom skrivande. Materialet är traumaanpassat och allt är frivilligt. Du väljer själv vilket språk du skriver på och om du vill dela dina texter med andra. Det här är en kraftfull, annorlunda skrivkurs för dig som vill skapa lite mer utrymme för Dig i år.

Kursen är öppen för alla och leds av Ylva Maria Pavval, licensierad skrivvägledare för Write Your Self. 

BOKA IN DIG här. Scrolla ner till formuläret.

KOSTNAD 800 kr

Detta får du: 
- Tillgång till en kurshemsida där du laddar ner allt material: PDF-er med texter och skrivövningar, samt ljudfiler med inspelning av texterna
- En online community för att dela skrivande med andra som går kursen nu
- Videosamtal varje söndag med vägledaren Ylva och de andra skribenterna som går kursen nu, med fokus på skrivövningar och reflektion kring eget skrivande

Kostnaden täcker deltagande på kursen, material till de åtta lektionerna samt möjlighet för på videosamtal en gång i veckan. Betalas via faktura.

DATUM Start 6 januari
Skrivkursen pågår i åtta veckor. Två veckor är inbokade efter avslutad kurs som reservveckor - ifall att något av videosamtalen skulle bli inställt pga sjukdom eller annat. 

Begränsat antal platser.

Namn *
Namn
Genom att skicka in detta formulär godtar jag att Jåhkåmåhke Yoga sparar mina uppgifter och kontaktar mig via e-post. Du kan när som helst begära att bli raderad genom att skicka ett mail till hej@ylvapavval.com
Skriv här om det är något speciellt du vill att vägledaren ska veta.