IMG_1476.jpg

Ietjat giehto - läkande skrivande

E-kurs med åtta lektioner

Välkommen!

Detta är en förhandsvisning av Ietjat giehto e-kurs i läkande skrivande. Vi jobbar enligt en mjukhetens metod för läkande skrivande och använder oss av Write Your Selfs metodik. I den här kursen finns det inga måsten, utan du väljer själv vilka uppgifter som känns rätt för dig just nu. Du väljer själv vad du skriver om och på vilket språk du skriver.

På hemsidan hittar du allt material du behöver för lektion 1 - 8. Varje lektion har en tillhörande text och skrivövningar. Materialet du får tillgång till här består av en inläst ljudfil där jag läser texten som hör till varje lektion, samt nedladdningsbar PDF med texten och tillhörande skrivövningar.

För mig passade det bra att göra en lektion i veckan, med uppehåll ibland när livet blev intensivt eller jag behövde paus från skrivandet. Du bestämmer själv det tempo som passar dig bäst.

Denna sida ligger uppe och tillgänglig för dig fram till 1 juni 2020. Sedan tas denna sida ner. Jag rekommenderar dig att ladda ner PDF-erna så att du har det sparat på din egen dator innan. Gör det innan sista maj 2019 ifall att du vill fortsätta jobba med materialet. Ljudfilerna är inte nedladdningsbara.

Vänligen sprid inte materialet vidare, men om du tycker att detta hjälper dig: tipsa gärna andra om denna metod och mina kurser!

Hör av dig om du har problem med att ladda ner PDF-erna eller spela av ljudfilerna. Jag nås enklast via mail hej@ylvapavval.com.

Vill du dela med dig av dina texter med andra som går denna kurs eller ha ett forum för att skriva av dig om hur kursen går? Hör av dig isåfall! Om flera stycken är intresserade av att skapa ett skrivforum så kan jag dra igång det åt er, till exempel genom en sluten facebookgrupp.

Ietjat giehto är lulesamiska och översätts till Berätta dig själv.

/Ylva

Länkar


Då kör vi igång!

Här är material att ladda ner och läsa igenom inför kursstarten:


Lektion 1 – Ett eget rum

Det första steget i Write Your Selfs skrivprocess. Det fokuserar på hur du kan skapa utrymme för skrivande i ditt liv – både på insidan och utsidan.

Ladda ner kursmaterial här


Vill du fortsätta läsa?

E-kurs i läkande skrivande

Denna sida är bara en smakprov av innehållet på vår e-kurs. E-kursen i läkande skrivande är för dig som vill skriva, som vill utforska, som vill berätta. Kanske har du upplevt trauma eller andra svåra upplevelser. Kanske har du helt enkelt skrivkramp - eller är bara nyfiken. Oavsett anledning så är du varmt välkommen att gå denna kurs.

KOSTNAD 699 kr

DETTA FÅR DU:
- Tillgång till en kurshemsida där du laddar ner allt material: PDF-er med texter och skrivövningar, samt kan lyssna på ljudfiler med inspelning av texterna. Kurshemsidan med allt material är tillgänglig fram till 1 juni 2020.
- En online community för att dela skrivande med andra som går kursen nu. Detta är frivilligt och startas på efterfrågan av deltagare.

BOKNING via mail till hej@ylvapavval.com

BETALNING via swish. Efter betalad kursavgift ges du tillgång till den fullständiga kurshemsidan.